Vognmand til alsidig kørsel

Hos Gangergaardens Maskinstation A/S udfører vores vognmand flere forskellige former for transport og vognmandskørsel. Vi har mange års erfaring og vores vognmand kører blandt andet grus, sten og jord med 3- og 4-aksels tiptrailere. Kornkørsel og kørsel af silomajs og ensilage hører også til vores kerneområder som vores vognmand blandt andet kører med i områderne omkring Kalundborg, Sorø, Slagelse og Høng.

 

Gylletransport 

Vores vognmand tilbyder desuden gylletransport, kørsel af spildevand og flydende restprodukter samt lageroverflytninger. Til kørsel i for eksempel marken eller på fabriksområder kan vi opstille 75 m3-buffertanke. Har du behov for en vognmand til transporter, hvor aflæsningspladsen er træng, især i højden, råder vi også over en skubbekasse, hvor materialet skubbes af ladet. 

 

En grundig og effektiv vognmand

Kort fortalt tilbyder vi alsidig en vognmandsservice, der omfatter en lang række forskellige transporter. Vores arbejde baserer sig på stor erfaring med alle former for vognmandskørsel i landbruget og industrien. Med udgangspunkt i en ansvarsbevidst tilgang er vores vognmand både grundig og effektiv – både ved små og store opgaver.

Se mere i vores demovideo

 

Vi dækker hele Sjælland

Kontakt vores vognmand i dag på 58 85 24 70, hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig og få et uforpligtende tilbud. Vi hører til på Vestsjælland, hvor vores vognmand blandt andet kommer meget til Sorø, Slagelse, Ringsted og Kalundborg, men vi dækker hele Sjælland.

 

Vi kan også hjælpe dig med snerydning.