Snerydning & Vinterservice

Vi er eksperter i snerydning og vintervedligeholdelse

Hos Gangergaardens Maskinstation A/S tilbyder vi alle former for vintertjenester og har mange års erfaring med snerydning i byer som Kalundborg, Sorø, Slagelse og Høng. Når vinteren tager rigtigt fat, kan vejrforholdene for alvor blive en stor gene for såvel kommuner, private og erhverv, der alle har brug for sikker adgang til vejene. Derfor tilbyder vi hos Gangergaardens Maskinstation A/S en alsidig række af services inden for vintertjenester.

Vi har vi i mange år beskæftiget os med diverse vintertjenester og herunder særligt snerydning og saltning, hvorfor vi har det udstyr, det mandfolk og den erfaring, der skal til for at levere en professionel snerydning og andet vintervedligeholdelse. Vores kompetencer spænder vidt og bredt, og du må derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål til vores services eller ønsker et godt tilbud.

 

Snerydning i Høng, Kalundborg, Sorø og Slagelse

Vi råder over en stor mængde af maskiner, der egner sig til snerydning i både større og mindre omfang. Vi bestræber os på at være Sjællands foretrukne løsning inden for vintertjenester, og derfor har vi sørget for, at vi med vores mange maskiner er både effektive og fleksible i akutte situationer. Vores råderum over en stor mængde maskiner gør det nemt for os at rykke ud med det samme. Maskinerne hjælper os derfor ikke blot til at være effektive og pålidelige i vores arbejdsgange men særligt også fleksible i akutte situationer.

 

Professionel vinterservice: Garanti for tryghed, når sneen falder

Du kan som virksomhed, kommune eller boligejer med fordel gøre brug af vores vinterservice med henblik på bl.a. snerydning, grusning og saltning, så du kan føle dig sikker i din færden i vintersæsonen.  Det er en stor fordel at hyre et professionelt firma til at vedligeholde dine arealer om vinteren, hvor du er garanteret en service, der bunder i praktisk erfaring med det barske vejr.

Vores fagligt kyndige medarbejdere forstår sig på at forebygge potentielt farlige situationer effektivt og grundigt, hvor vi sikrer dig og vores fælles medmennesker mod glat føre. Når du etablerer en fast aftale med os, kommer vi selvfølgelig ud og rydder sne på egen opfordring, så der ikke er nogen bekymringer, når dagen skal til at gå i gang.

 

Snerydning er en grundejers pligt: Giv stafetten videre til kyndige hænder

Som hus -eller grundejer i Danmark er du faktisk forpligtet til at rydde sne og sikre dig mod glat føre på din ejendom og evt. fortov, der grænser op til grunden. Hvis du derfor ikke lever op til dette ansvar, og der i værste tilfælde sker en ulykke på din grund, kan du blive ifaldet et erstatningskrav. Det kan dog være svært at finde tid til dette i de tidligere morgentimer, og derfor tilbyder vi snerydning blandt vores vinterservices.

Lad os hjælpe dig med at vedligeholde din pligt som grundejer ved at tage kontakt til os på tlf. nummer 58 85 24 70 eller på e-mailadressen info@gangergaard.dk. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vores ydelser alt efter, hvad dine behov måtte være.