Snerydning

Hos Gangergaardens Maskinstation A/S tilbyder vi alle former for vintertjenester og har mange års erfaring med snerydning i byer som Kalundborg, Sorø, Slagelse og Høng.

 

Alle former for snerydning i Høng og omegn

Om vinteren kan snekaos være generende på veje og udenomsarelaer. Når vejret viser sig fra den mere barske side, er det derfor en god idé at hyre et professionelt firma til vintervedligeholdelse.

Vi udfører alle former for snerydning – fra lysbro til gummiged – samt grusning og saltning for såvel kommuner som privat og erhverv.

 

Vi rykker ud med det samme

Når vinteren tager rigtig fat, kan vejret være til stor gene, hvor især sne er til stort besvær. Vi råder over en stor mængde maskiner til snerydning. Det gør os i stand til at rykke ud med det samme forskellige steder. Nedenfor kan du se billeder af maskinerne og snerydningsprocessen.

 

Grundig og effektiv snerydning

Vores tilgang er først og fremmest grundig. Samtidig er vi effektive – vi ved, at snerydning ofte er en akut sag, og at det kræver overblik og hurtigt arbejde.

 

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring med snerydning, og det afspejler sig i resultatet. Vi har det rette udstyr og erfaringen til at levere en professionel snerydning, uanset hvor.

 

Skal vi hjælpe dig med snerydning?

Ring til os i dag på 58 85 24 70 og få et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder snerydning på hele Sjælland, heriblandt Sorø, Slagelse, Høst og Kalundborg. 

Vi kan også hjælpe dig med vognmandskørsel.