Dræning

Dræning I Høng , Kalundborg , Slagelse Og Sorø 

Gangergaardens Maskinstation A/S tilbyder alle former for dræning og afvanding af landbrugsjord, ridebaner, hestefolde mm. Vi har som Vestsjællands største maskinstation mange års erfaring med dræning i hele det omkringliggende område hvor vi ofte besøger byer som Høng, Kalundborg, Slagelse og Sorø.

 

Hvordan foregår dræning?

Mange mennesker er i tvivl om omfanget af en dræning og om hvorvidt de har overskud til at begynde projektet. Dræningen foregår med gravemaskine eller drænplov. Ved gravefri dræning kan vi samtidig tilbyde ilægning af filtergrus, som øger dræneffekten. På den måde kan du læne dig tilbage i sofaen og ikke bekymre dig om hvorvidt regnen oversvømmer din indkørsel, mark eller noget andet. Vi har mange års erfaring med dræning og kan ved et uforpligtende besøg, rådgive dig om dine muligheder og omfanget af projektet.

 

Drænslanger til salg

Er du mere til gør-det-selv projekter, finder du i vores webshop alle materialer du skal bruge til at lave en succesfuld dræning. Vi forhandler drænslanger med og uden filt samt drænfittings. Vi garanterer at du er godt klædt på til dit projekt efter et besøg i vores webshop.

Se meget mere her på hjemmesiden på vores webshop, som desuden rummer majs, wrap, og halm.

 

Få størst muligt udbytte af din dræning

Dræning tjener flere formål og har således en række forskellige gevinster – for blandt andet jordstrukturen, luftskiftet, vandforafledningen og færdselsforholdene. For at få størst muligt udbytte af dræningen, er det vigtigt, at den udføres optimalt. Vores afsæt er flere årtiers erfaring, og vi råder over det rette udstyr og de rette maskiner til et professionelt og effektivt stykke arbejde.

 

Få et uforpligtende tilbud

Gangergaardens Maksinstation A/S har eksisteret siden 1976, og vi råder i dag over mere end 40 selvkørende enheder og en kompetent medarbejderstab.

Har du spørgsmål til vores dræningsarbejde, er du altid velkommen til at ringe til os på 58 85 24 70. Vi giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi har base i det vestsjællandske, hvor vi hjælper med dræning i blandt andet Slagelse, Ringsted, Sorø og Kalundborg. Vii dækker selvføælgelig hele Sjælland.