Slamsuger

Som professionel slamsuger tilbyder vi slamsugning i områderne omkring Kalundborg, Slagelse, Sorø og Høng. 

 

Professionel, grundig og effektiv slamsuger siden 1976

Hos Gangergaardens Maskinstation A/S tilbyder vores slamsuger effektiv og professionel slamsugning for et bredt spektrum af kunder. Afsættet er mange års erfaring, som gør os i stand til at varetage små såvel som store opgaver med omhu og sikkerhed. Vores slamsuger er af nyeste kvalitet og top moderne. Derfor garanterer vi en effektiv slamsugning.


Nemt, hurtigt og skånsomt arbejde

Til at sikre nemt og skånsomt arbejde i områder, der kan lide skade – for eksempel på gangstier og i haver – bruger vi en særlig slamsuger slange. Til at udføre arbejdet har vi kompetente og erfarne medarbejdere, der sikrer en hurtig, professionel og grundig slamsugning.

 

Alsidig slamsuger

Vi tilbyder mange ydelser udover vores slamsuger. Vi er leveringsdygtige i alle former for kloakservice af din kloak. Du kan se mere om hvad vi kan gøre for din kloak og vores kloakservice generelt eller ringe på 58 85 24 70.

 

Moderne maskiner med fokus på sikkerhed

Som professionel slamsuger går vi samtidig meget op i, at arbejdet skal være sikkert, og derfor råder vi over nye og moderne maskiner, der ikke alene gør processen hurtigere, men også mere sikker.


Kontakt din slamsuger i Kalundborg, Sorø og omegn

Ring til os i dag på 58 85 24 70 og få et uforpligtende tilbud. Som professionel slamsuger dækker vi hele Sjælland og har rødder i det vestsjællandske, hvor vi blandt andet ofte kommer til Sorø, Slagelse, Ringsted og Kalundborg.