Handels- og leveringsbetingelser

Produktinformation:
På www.gangergaard.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Gangergaarden´s Maskinstation via info@gangergaard.dk

 

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Gangergaarden´s Maskinstation accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms.

 

Leveringspriser:
1-7 minibig hø, halm eller wrap skal afhentes.
8 stk minibig hø, halm eller wrap leveres kun på Sjælland 1000,-
9 stk eller flere minibig hø, halm, eller wrap. Ring for et godt tilbud J

 

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på www.Gangergaard.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra www.Gangergaard.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.gangergaard.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og www.Gangergaard.dk er først indgået, når www.Gangergaard.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud. 

 

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra www.Gangergaard.dk.
Du er også velkommen til at overfører beløbet via Mobilpay på tlf 21490106 

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber. 

 

Reklamation:
Ved køb af kolonialvarer og nonfood gælder følgende: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen. Plastic på wrapballer skal undersøges for huller umiddelbart ved levering og senest 2 dage efter levering skal der gøres opmærksom på dette til Gangergaarden´s Maskinstation, for at beskadiget wrapballer kan refunderes. 

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
www.Gangergaard.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjememsider igennem links. Disse hjememsider er uden for www.Gangergaard.dk's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og www.Gangergaard.dk, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til FIRMAETS egen beskrivelse. 

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for www.Gangergaard.dk's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
www.Gangergaard.dk afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

  

Fortrydelsesret
Meddeler køber www.Gangergaard.dk, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler www.Gangergaard.dk det modtagne beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge www.Gangergaard.dk - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med www.Gangergaard.dk 

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.
Gangergaarden´s Maskinstation betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand. 

 

Hjemmesiden www.Gangergaard.dk drives af firmaerne:
Gangergaarden´s Maskinstation A/S CVR nr: 18709473 og
I/S Gangergaard CVR nr: 29252076
TELEFON 58852470, Høng Landevej 5, 4270, Høng

 

Forbehold for ændringer:
Gangergaarden´s Maskinstation forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Links:
PBS - Pengeinstitutternes Betalingsservice www.betalingsservice.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk
Forbrugerinformation www.forbruger.dk