Kloakservice af din kloak i Kalundborg og omegn

Kloakservice Af Din Kloak I Kalundborg , Sorø , Slagelse Og Høng

Hos Gangergaardens Maskinstation A/S tilbyder vi alle former for kloakservice. Vi har mange års erfaring med servicering af kloak og vores dygtige fagfolk står klar til at hjælpe dig. Vi har gennem mange opgaver i området omkring Kalundborg, Sorø, Slagelse og Høng, opbygget stort kendskab til kloakservice og kan med garanti hjælpe dig med din kloak.

 

Eftersyn er vigtige

Vi kan som professionelle kloak fagfolk ikke understrege nok, hvor vigtigt det er med løbende kloakservice af din kloak. Mange mennekser glemmer at få udført kloakservice, da ens kloak ikke er noget man ser i det daglige. Dog kan skaden være stor og meget dyr, hvis det først går galt.

 

Stor erfaring med kloakservice

Vores erfaring er stor og derfor tilbyder vi en bred vifte af ydelser i forbindelse med kloakservice. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Kloakarbejde og kloakrensning
  • Slamsugning og tømningsordninger af septiktanke, trixtanke og samletanke
  • Højtrykspuling, rensning og rørsøgning af dræn, kloaker, tagbrønde, vejbrønde, regnvandsbrønde, pumpebrønde, fedtudskillere og køkkenbrønde
  • Tv-inspektion i samarbejde med lokal kloakmester
  • Sugning af boreslam ved styret underboring

Fælles for vores ydelser er høj kvalitet, effektivitet og god service. Vi lytter til dine behov, arbejder med omhu og eftertanke og holder vores aftaler – hvad angår pris såvel som tid og kvalitet.

 

Kvalitetssikrede maskiner til din kloak

Har du en oversvømmet kælder, kan vi være behjælpelige med opsugning af vand og slam. Desuden tilbyder vi udlejning og opstilling af dykpumper. Slamsugning foregår med en særlig slugesange, der sikrer nemt og skånsomt arbejde i eksempelvis haver og på gangstier. Vi råder generelt over en lang række kvalitetssikrede maskiner, som gør vores kloakservice ekstremt effektivt.

 

Få et godt tilbud på kloakservice

Har du problmer med din kloak eller ønsker du blot et tjek i form af vores kloakservice, så kan vi hjælpe dig. Ring til os i dag og få et godt, uforpligtende tilbud. Vi kører også i weekend og har desuden døgnvagt på vores spulevogn. Sorø, Slagelse, Ringsted og Kalundborg og det øvrige Vestsjælland er vores primære arbejdsområde, men vi tilbyder også kloakservice af din kloak i resten af Sjælland.