Snerydning

Hos Gangergaardens Maskinstation A/S tilbyder vi alle former for vintertjenester, herunder snerydning. Om vinteren kan snekaos være generende på veje og udenomsarelaer. Når vejret viser sig fra den mere barske side, er det derfor en god idé at hyre et professionelt firma til vintervedligeholdelse.

Vi udfører alle former for snerydning – fra lysbro til gummiged – samt grusning og saltning for såvel kommuner som privat og erhverv.

 

Vi rykker ud med det samme

Vi råder over en stor mængde maskiner til snerydning. Det gør os i stand til at rykke ud med det samme forskellige steder. Nedenfor kan du se billeder af maskinerne og snerydningsprocessen.

 

Grundig og effektiv snerydning

Vores tilgang er først og fremmest grundig. Vi har mange års erfaring med snerydning, og det afspejler sig i resultatet. Samtidig er vi effektive – vi ved, at snerydning ofte er en akut sag, og at det kræver overblik og hurtigt arbejde.

 

Ring til os – få et uforpligtende tilbud på hele Sjælland

Ring til os i dag på 58 85 24 70 og få et uforpligtende tilbud på snerydning. Vi arbejder på hele Sjælland, heriblandt Sorø, Slagelse, Ringsted og Kalundborg. 

Vi kan ogsp hjælpe dig med vognmandskørsel.